Vinn en elsykkel

Vinneren er funnet:

Anne May Dahl
Kampagne beskrivelse of betingelser
Kampagneperiode: 09.01.2023 - 05.03.2023

DELTAKELSE
For å delta i konkurransen må du kjøpe to pakker med Liberobleier i kampanjeperioden (9.1.2023 – 5.3.2023), og deretter fylle inn navn og telefonnummer, samt laste opp bilde av kvitteringen din. 

PREMIEN
Premien er en elsykkel av merket Babboe E-Big, til en verdi av 34 000 kr.
Premien er personlig og kan ikke overdras til andre eller veksles i kontanter. Konkurransen holdes av Essity Norge AS, og eventuell premieskatt betales av Essity Norge AS. 

KONKURRANSEPERIODE
Konkurransen går fra 9. januar 2023, til og med 5. mars 2023. 
Kvitteringer datert og/eller innsendt før og etter disse datoene inngår ikke i konkurransen.

VINNEREN
Vinneren trekkes i uke 10, 2023 og blir kontaktet direkte av Essity. 

KONKURRANSEBETINGELSER
Når du deltar i konkurranser gjennom Essity Norge, aksepterer du samtidig våre konkurransebetingelser og gir samtykke til at Essity Norge kan registrere og oppbevare dine personopplysninger til bruk for administrasjon av konkurransen. Alle personopplysninger slettes etter konkurranseperioden er over. Essity Norge bekrefter at vi verken selger eller videreformidler personlige opplysninger til tredjepart.

HVEM KAN DELTA
Personer over 18 år, som er bosatt i Norge. Personer under 18 år kan delta med foreldres eller verges underskrift. Man kan delta så mange ganger man vil, men kun en gang pr kvittering.

HVEM KAN IKKE DELTA
Konkurransen holdes av Essity Norge, og ansatte hos Essity Norge kan ikke delta.

SPØRSMÅL
Har du spørsmål til konkurransen, kan du sende en mail til libero.forbruker.kontakt@essity.com.

FORBEHOLD
Det tas forbehold om at Essity Norge kan gjøre endringer i konkurransen hvis det blir nødvendig. Essity er ikke ansvarlig for eventuelle trykkfeil. Ved mistanke om svindel forbeholder Essity Norge seg retten til å utestenge deltakere.